top of page

Newyork Newyork crazy about it

Public·758 members

Επιστροφή μετά από τραυματισμό

Γεια! Μετά από τραυματισμό στον ώμο έχασα αρκετή μυϊκή μάζα και θέλω να επιστρέψω σιγά-σιγά χωρίς να επιβαρύνω πολύ τον οργανισμό. Υπάρχει κάτι ήπιο που να βοηθήσει;

19 Views

Όταν έμενα στη Νέα Υόρκη για δουλειά πριν από μερικά χρόνια, η καθημερινή ζωή στην πόλη ήταν γεμάτη ενέργεια αλλά και ένταση. Οι μεγάλες αποστάσεις, το άγχος και η έλλειψη χρόνου για ξεκούραση με έκαναν να ψάχνω τρόπους να διατηρώ τη φυσική μου κατάσταση. Άρχισα να γυμνάζομαι πιο συστηματικά, όμως οι μύες χρειάζονταν χρόνο για να ανακάμψουν μετά από μεγάλες μέρες.

Ένας φίλος που ζούσε εκεί μου μίλησε για διάφορες επιλογές υποστήριξης και δοκίμασα το

. Με βοήθησε σημαντικά να νιώθω πιο δυνατός και να αναρρώνω γρηγορότερα, χωρίς να νιώθω κάτι αφύσικο. Η ενέργειά μου παρέμεινε σταθερή ακόμα και με το έντονο πρόγραμμα της πόλης.

Η Νέα Υόρκη είναι μοναδική, αλλά απαιτεί καλή φυσική και ψυχική αντοχή. Χαίρομαι που υπάρχουν ομάδες όπου μπορεί κανείς να μοιραστεί τέτοιες εμπειρίες από την καθημερινότητα. Αν και η ζωή εκεί είναι τρελή, με τη σωστή φροντίδα γίνεται πιο ευχάριστη. Συνεχίστε τις συζητήσεις, είναι ωραίο να βλέπω ότι δεν είμαι μόνος σε αυτά.

+ 1 3478433799

Subscribe Form

Thanks for submitting!

©2021 by G23 Luxury Car Service. Proudly created with Wix.com

• Facebook
bottom of page